קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה
לך לחנות ותביא חומץ תפוחים לא מסונן, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים מזוקק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קוקוס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירקות מותססים מסובין מ ' מאסטרינג תסיסה, Smoky Chipotle ב Adobo מ ' מאסטרינג תסיסה, ו קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה, מוודאים שהמלח והדבש מומסים.
העברה לצנצנת 1 ליטר רחב פה. Secure חתיכת cheesecloth לפתיחה ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה.
הסר את הגבינה ולאבטח מכסה אטום. מקררים במשך 2 ימים לפני השימוש. השתמש בתוך 2 חודשים.