קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות2
ציון בריאות74
מגזין

קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה

קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה
לך לחנות ותביא חומץ תפוחים לא מסונן, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים מזוקק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קוקוס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירקות מותססים מסובין מ ' מאסטרינג תסיסה, Smoky Chipotle ב Adobo מ ' מאסטרינג תסיסה, ו קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה, מוודאים שהמלח והדבש מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
העברה לצנצנת 1 ליטר רחב פה. Secure חתיכת cheesecloth לפתיחה ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
3
הסר את הגבינה ולאבטח מכסה אטום. מקררים במשך 2 ימים לפני השימוש. השתמש בתוך 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים