קינואה עם עוף, אספרגוס ופלפלים אדומים
קינואה עם עוף, אספרגוס ופלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-127 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אספרגוס חניתות, מרק עוף, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קינואה מרק עוף יחד בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד קינואה ספג את מרק העוף, על 15 דקות.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים את חתיכות חזה העוף בשמן החם עד שכבר לא ורוד בפנים, כ 5 דקות. מערבבים אספרגוס ופלפל אדום לתוך המחבת ומבשלים ומערבבים עד בקושי רך, על 3 דקות יותר.
מערבבים קינואה מבושלת קלות לתוך העוף והירקות עד בשילוב יסודי, מחממים במשך 1 עד 2 דקות, ומגישים.