קינוח גלידת קרמל-מוקה
קינוח גלידת קרמל-מוצ'אן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ליקר קפה, חמאה, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מוקה-קינוח גלידת פאדג, דולצ'ה דה לצ' ה-קינוח גלידת מוחן, ו מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידה בשכבות}.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. מסדרים קרקרים בשכבה אחת בשכבה משומנת בגודל 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה. בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר חום. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים מעל קרקרים; מורחים לכיסוי קרקרים.
אופים 8-10 דקות או עד מבעבע.
מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
מרסקים תערובת קרקר לפירורים גסים; מפזרים חצי לתוך 13 על 9 אינץ ' לא משומן. צלחת.
מורחים בגלידת דולצ 'ה דה לצ' ה. לכסות ולהקפיא במשך שעה 1 או עד המשרד.
מזלפים ציפוי גלידה ומפזרים את תערובת הפירורים שנותרה. מכסים ומקפיאים 30 דקות או עד להתייצבות ציפוי הגלידה.
מורחים בגלידת קפה; להקפיא. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה ליקר קפה.
מורחים מעל הקינוח. מכסים ומקפיאים 4 שעות או עד שהם יציבים.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti
שרי שמנת, יין אדום ושרי הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "