קינמון אפוי סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה וסופגניות אפויות קינמון, סופגניות קינמון אפויות, ו סופגניות קינמון שוקולד אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות. תרסיס 2 מחבתות סופגנייה היטב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לתוך קערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. בקערה קטנה, להקציף יחד את הביצה, חלב, חמאה מומסת, וניל. מערבבים את התערובת הרטובה לתוך החומרים היבשים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
וניל
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
כפית את הבלילה לתוך מחבתות האפייה, ממלא כל אחד קצת יותר משלושה רבעים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 17 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן הקש על הסופגניות החוצה על מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
6
לציפוי, להמיס את 8 כפות חמאה במחבת סאוט 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה. טובלים כל סופגנייה קודם בחמאה ואז בסוכר הקינמון, מצד אחד או משני הצדדים.