קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קיש כפרי

קיש כפרי
קיש המדינה מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. ארוחת הבוקר הזאת 291 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קאונטרי האם קיש, קיש עם בשר חזיר כפרי, ו קיש כפרי נטול סרטנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז (הזמנת 1 כף שומן) פירורים בייקון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
4
חום שמורות שומן בייקון במחבת בצל לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, חלב, קמח, פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים בייקון, בצל, מוצרלה וגבינת צ ' דר; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מוצרלהמוצרלה
בייקוןבייקון
בצלבצל
7
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום קל על גבי המשרד באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו