קליפות תפוחי אדמה ברביקיו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה ברביקיו בגריל. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 711 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. לכי לחנות ותקני שמנת, רוטב ברביקיו, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קליפות תפוחי אדמה ברביקיו בגריל, קליפות תפוחי אדמה בגריל, ו קליפות תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים תפוחי אדמה על מתלה באמצע עד מזלג מכרז, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
אופים 4 רצועות בייקון על מחבת סדין קטנה בתנור במשך 15 דקות. קותלי חזיר מתפוררים כשמקוררים אותם.
חותכים תפוחי אדמה לשניים, לאורכו, ואת כפית את הבשר, עוזב קליפה חצי אינץ'.
ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים שום טחון.
מברשת תפוחי אדמה עם תערובת חמאה ושום. הפוך וחמאה את התחתית.
מניחים תפוחי אדמה על גריל ומבשלים עד פריך, על 4 עד 4 1/2 דקות בכל צד ולהסיר מן הגריל.
מחלקים את הגבינה, רוטב ברביקיו ומשכו חזיר בין תפוחי האדמה. קליפות תפוחי אדמה למעלה עם שמנת חמוצה, בייקון מתפורר ועירית לקישוט.