קליפת לימון מסוכר
קליפת לימון מסוכר נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 1286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימונים, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: קליפת לימון מסוכר, Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים, ו שמפניה-Limoncello Aperitifs עם קליפת לימון מסוכר.
הוראות
לקלף לימונים, ולקרצף דלית לבנה מקליפה. (שמור לימונים לשימושים אחרים.)
חותכים קליפה לרצועות 1/4 אינץ'.
קליפות לימון מבשלים במים מלוחים כדי לכסות 20 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים, ולנקז על מגבות נייר.
שלב 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר כבד. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומערבבים כל הזמן עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים עד רשם סירופ 234 (שלב כדור רך) על מדחום ממתקים (כ 5 דקות).
הוסף קליפת לימון. לבשל, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. אם קליפת לימון מתחיל חום, מיד להסיר מן החום.
הסר קליפות מסירופ עם שיפוד עץ, חתיכה אחת בכל פעם, להתגלגל הנותרים 1/2 כוס סוכר. (ממתקים הוא חם מאוד; לא לגעת.) לסדר בשכבה אחת על מתלה חוט, ויבש 4 עד 5 שעות. לאחסן במיכל אטום.