אם יש לכם אורגנו, עגבניות, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חציל Cannelloni, חציל Cannelloni, ו חציל Cannelloni.
הוראות
1
מניחים את החצילים פרוסים במחבת רדודה עם חלב חמאה ומרינדה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4
מקציפים את הביצים והחלב יחד כדי לעשות שטיפת ביצים. לאחר השמן הוא לטמפרטורה, לדלות את החצילים בקמח, להקיש על כל עודף, ולאחר מכן מעיל עם לשטוף ביצים מוכן. להחליק בעדינות לתוך השמן ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל את הצד השני עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. לאחר הטיגון, להסיר מגבות נייר לניקוז. חזור על התהליך עד שכל החצילים כבר מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
5
להניח את החצילים שטוח ולהחיל על 1 כף גבינת עיזים לקצה הקצר התחתון של החצילים. למעלה גבינת עיזים עם עלה בזיליקום 1 ולגלגל את החצילים מלמטה למעלה, הבטחת גבינת עיזים ובזיליקום נשאר באמצע הגליל.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הלחמניות בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
7
למעלה לחמניות עם רוטב מרינרה, מפזרים פרמזן, ואופים עד הגבינה נמסה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן והחום על סף עישון.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים. Deglaze המחבת עם היין, מערבבים לגרד את כל חתיכות, ולאחר מכן להוסיף את הרוטב האדום ושום. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אדום
10
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, קורנית, אורגנו, בזיליקום ועגבניות. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.