קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קפה-ברנדי קרם ברולה

קפה-ברנדי קרם ברולה
קופי ברנדי קרם ברולה יכול להיות בדיוק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ברנדי, גבישי קפה נמס, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו בר ברנדי קרם ברולה, קפה קרם ברולה, ו קפה קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לארגן שישה ramekins 3/4 כוס או כוסות פודינג ב 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קרם וסוכר 1/4 כוס בסיר בינוני כבד; להביא כמעט להתבשל, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; להוסיף קפה להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים חלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה, ואז ברנדי וניל. מסננים פודינג לתוך כוס מדידה 4 כוס; לשפוך לתוך ramekins, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים פודינג עד המרכז נע רק מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר פודינג ממחבת. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות, ואז לכסות ולשמור קר לילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מטאטא Preheat. סדר פודינג על תבנית אפייה. לחץ על 1/2 כף סוכר חום דרך מסננת על כל פודינג, ויצרו אפילו שכבה. מטגנים 6 אינץ ' ממקור חום עד סוכר נמס, בועות caramelizes, צופה בזהירות גיליון סיבוב עבור אפילו בראונינג, על 4 דקות. מקררים פודינג עד ציפוי סוכר מתקשה, לפחות 1 שעה עד 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם