קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות4
מגזין

קפוצ'ינו קפוא

קפוצ'ינו קפוא
אם יש לכם קפה אספרסו טחון-קפה צלוי, קוביות קרח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות קפוצ'ינו קפואות, קפוצ'ינו בננה קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.

הוראות

1
שים 1/3 כוס קפה אספרסו טחון דק קפה צלוי או קפה כהה אחר במסנן קפה מצופה נייר להגדיר על ספל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2
יוצקים 1 כוס חם (19
3
מים לתוך מסנן ולתת לטפטף דרך. להירגע עד מגניב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
בבלנדר, מערבולת קפה, 3/4 כוס וניל יוגורט קפוא ללא שומן, 1/2 קוביות קרח כוס, ו 1 1/2 כפות סוכר עד מטוהרים בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים לתוך כוס.