קפלטי אל פורמגי: כובעים קטנים במילוי גבינה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 404 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, גרגירי פלפל, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלמון הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם משמש מתפורר כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. נסו כובעי מכשפות מלאים מוס, פסטאן איי קוואטרו פורמגי (ארבע פסטה מחיטה מלאה גבינה), ו טרי פורמגי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הריקוטה, הסקוואקרון, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, גרידת הלימון, הפלפל, אגוז המוסקט והמלח לפי הטעם. בדוק את התיבול, מערבבים פנימה את החלמון, מכסים ומצננים 2 שעות או לילה לפני שתמשיך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוציאים את המילוי מהמקרר ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 10 דקות.
3
מחלקים את הבצק ל -3 כדורים בגודל שווה ומרדדים אותם לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
4
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 2 אינץ'. במרכז כל ריבוע מניחים כפות מהמלית. מקפלים באלכסון-פינות מנוגדות כדי לפגוש אחד את השני כדי ליצור את הקפלטי.
5
מניחים את הקפלטי על מגש סדין מאובק בקמח סולת, ומכסים במגבות כלים נקיות ולחות או מחזיקים במקפיא עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
הביאו את ציר העוף לרתיחה והוסיפו מלח במידת הצורך. זרוק את הקפלטי בציר העוף, עבד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות בסיר. מבשלים 2 דקות, מסירים מהאש ומגישים מיד עם מצקת של המרק בכפית, ומעליהם פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Parmigiano Reggiano
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
11
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.