קפסיקום בסאן סאג'י (פלפל מוקפץ ופלפל חומוס קמח מוקפץ)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Capsicum Senagapindi Kura ~ Andhra סגנון קפסיקום Besan מערבבים ומטגנים, קפסיקום Zunka-Capsicum Besan Subzi או פריי / Capsicum s, ו ברוקולי מוקפץ קל ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח חומוס, צ ' ילי אדום, כמון, כוסברה, וקורטוב של מלח בקערה קטנה.
מניחים תערובת קמח מתובל זה במחבת ברזל יצוק ומבשלים על חום בינוני עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
להחזיר מחבת לחום בינוני ושמן חום או גהי עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים, ערבוב, עד שהם splutter, על 30 שניות.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד רך מעט אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיף את פלפל קצוץ, קמצוץ של מלח ומערבבים עד ריחני ואת התערובת מצופה בגהי / שמן, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך ולאפשר את המיצים של פלפל לבשל אותו דרך, על 5 דקות. מערבבים במרווחים כדי לוודא שזה לא מקל על המחבת.
כאשר הפלפלים מתרככים, מוסיפים את תערובת הקמח המתובלת ומערבבים במרץ כדי למזג את הקמח עם השמן ומיצים במחבת, עד שהוא דומה עקביות ביצה מקושקשת, על 1 דקה. להפסיק לערבב ולאפשר את המנה לבשל במשך 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים חם עם רוטיס ומחלקים טדקה.