קציץ בשר הודו עם פטה ועגבניות מיובשות
נסו קציץ בשר הודו עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו קציץ בשר עוף עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, עגבניות מיובשות, שום, אם שימוש, ביצים, חלב, פטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את תרנגול ההודו ומערבבים בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר.
בזהירות לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת מוכן ואופים עד הטמפרטורה הפנימית רושם 165 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, על 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך ופרוסה. שים על מגש הגשה ומגיש.