קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות
קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2620 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: זיטי עם רוטב פטריות טוסקני, Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), ו טוסקני איכר בישול קציץ בשר.

הוראות

1
משרים את הפטריות היבשות בשתי כוסות מים פושרים במשך חצי שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
הפוך את תערובת קציץ הבשר: בקערה, לשבור את הבשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה, לשלב את החלב והלחם, ומחית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החלב והלחם לבשר, יחד עם בצל, מלח, פלפל, פרושוטו, גבינה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים היטב ביד.
6
מערבבים בחלמון ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
צורה בצורת כיכר:לעצב בשר לתוך כדור מוצק, עגול; ואז לגלגל את זה לתוך כיכר כמו סלאמי על שני סנטימטרים וחצי סנטימטרים. הקש עם כף היד שלך כדי לנהוג את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מגלגלים את כיכר הלחם בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מסננים וקוצצים את הפטריות: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מסננים את הפטריות (שמירה על המים הטובלים) ושוטפים אותן מספר פעמים במים נקיים וקרים. קוצצים את הפטריות בערך ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מסננים את המים השריית דרך מסננת בסדר מרופד מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
לטאטא את רסק העגבניות לתוך הנוזל השריית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
חום קציץ הבשר בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
מחממים את החמאה והשמן בתנור הולנדי או במחבת תבשיל כבד רק גדול מספיק לבשר. מחממים את קציץ הבשר מכל הצדדים במחבת על פני חום בינוני לאחר קצף החמאה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
תוסיף את היין. הגבר את החום לגובה בינוני. מרתיחים יין במהירות עד מופחתת מחצית, הופכים קציץ בשר בזהירות פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומי פטריות עגבניות: הופכים חום נמוך בינוני ומוסיפים פטריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את מי פטריות רסק עגבניות לבשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מכסים ומבשלים ב מבשלים במשך 30 דקות, הופכים את הבשר פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
תן לנוח על קרש חיתוך לפני חיתוך: להסיר בזהירות בשר ללוח חיתוך. לאפשר לו להתקרר מעט להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים לפרוסות מלוכסנות בעובי 3/8 אינץ'.
7
אם הרוטב נראה דק, לרכז אותו על ידי רותחים במהירות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
יוצקים קצת רוטב על מגש חם, לארגן את פרוסות הבשר, ולאחר מכן לכסות את שארית הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -78 דולר.
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
שמורת אלווי (Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon) של 2013 היא מיזוג של פירות כהים, חריפות עדינה מחביות עץ אלון אמריקאיות שנבחרו בקפידה ומינרליות אינטנסיבית.