קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 360 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם רוזמרין, פרושוטו, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. נסו קציצות הודו (פולפטון די טאצ'ינו), פולפטון אלה טוסקנו, או קציצות איטלקיות קלות, ו קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את העגל, 1 כוס פירורי לחם, גבינה מגוררת, ביצים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. טובלים את עלי התרד במים כדי פשוט לנבול ולהסיר מיד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מוסיפים את פרוסות הגזר למים הרותחים ומבשלים 4 עד 5 דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
שלב את הקמח עם 3 כפות פירורי הלחם שנותרו ואבק בכבדות לוח עבודה מעץ בתערובת. טפחו את תערובת העגל למלבן בעובי 1/2 אינץ 'והניחו את עלי התרד מעל הבשר והשאירו גבול בגודל 1 אינץ' בצדדים הקצרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
הניחו את פרוסות הגזר על התרד באותה צורה, ואז שכבו את הפרושוטו והגבינה. בזהירות לגלגל את הבשר לתוך ג ' לילהתגלגל, מה שהופך אותו המשרד ככל האפשר. הנקניקיה צריכה להיות בערך 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
חותכים את הנקניקיה לשניים לרוחב, אוטמים היטב את הקצוות בבשר כדי שהגבינה לא תזלוג החוצה במהלך הבישול. אבק מבחוץ עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את שתי הלחמניות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הרוזמרין והפולפטון והבשר החום מכל הצדדים, הופכים אותו בזהירות בעזרת כף עץ או 2 מרית. כשהבשר שחום מוציאים וזורקים כמה שיותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים מחצית מהיין וציר העוף על הלחמניות השחומות, הופכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 15 דקות. (אם הנוזל מתאדה, מוסיפים מעט מים למחבת).
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסירים את הכיסוי, הופכים גלילי בשר ויוצקים עליהם את יתרת היין וציר העוף, מכסים שוב ומבשלים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מעבירים את גלילי הבשר לקרש חיתוך. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1/2 כוס מים למיצי המחבת. מבשלים למטה, מגרדים את כל החלקים החומים, עד שיש לך 2 עד 3 כפות זיגוג בשר. מסננים להסרת עלי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תנו לחמניות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז פורסים דק ככל האפשר, ומגישים עם זיגוג בשר מטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר