קציצות סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לכם מלח, סלמון ורוד, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: קציצות סלמון, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון.
הוראות
1
שלב 2 כפות מיונז, 1 מיץ כף, 1 1/2 כפיות חרדל, הבא 7 מרכיבים (דרך ביצה), ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
תוסיפי פאנקו, תזרקי. תערובת צורה לתוך 8 (3 אינץ') קציצות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.