קציצות רסק תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קציצות רסק תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, מיץ עגבניות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה טוב. נסו קציצות רסק תפוחים, קציצות רסק תפוחים של סבתא, ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים רסק תפוחים, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל, עם בשר טחון; מערבבים עד מעורבב היטב. (זה נעשה בצורה הטובה ביותר ביד.) תערובת לתוך כדורי בשר בגודל בינוני, לגלגל בקמח.
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני או גבוה. לבשל קציצות, מפנה מדי פעם, עד להשחמה שווה אבל לא מבושל דרך.
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בצד.
באותו מחבת, חלקית לבשל את הגזרים ובצל על חום גבוה בינוני.
מוסיפים מיץ עגבניות, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ואז לשפוך מעל כדורי בשר.
מבשלים, מכוסים, בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד הגזר רך וקציצות מבושלות דרך. קוק חשף במשך 10 דקות לפני הסרת מהתנור.