אגס ופטל Crostata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אגס ו Frangipane Crostata עם זיגוג חומץ פטל, אגס & blackberry crostata, ו קרוסטטה אגס וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מיקסר, למזג את החמאה, קמח, סוכר, גרידת לימון במהירות נמוכה עד לתערובת הוא גס וחולי למראה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את תערובת הביצים ומתמזגים רק עד שהתערובת מתאחדת. טופס לתוך כדור, לעטוף עם פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה. מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעיגול מחוספס בקוטר של כ-14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעבירים לתבנית האפייה. מסביב לקצה הבצק, לקפל את 1/2 אינץ החיצוני כדי ליצור מחוספס," כפרי " קצה עבור טארט. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות את הריבה על החלק התחתון של הטארט. ואז לסדר את טריזי אגס במעגלים קונצנטריים על ריבה. נקודה עם פטל טפטוף עם הדבש. עם מברשת מאפה, לצחצח את קצה טארט עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחמניות לבנות
חצאי אגסים בסירופ
ריבה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מפזרים את הסוכר הגס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
5
אופים עד הפרי הוא רך ואת החלק התחתון של הטארט הוא השחמה קלות, 25 עד 30 דקות.