קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש

קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש
קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, סוכר, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטטה אגס עם דבש, גבינה כחולה ושקדים, סרטי אגס ריקוטה מתוקים עם אגוזי מלך ודבש קלויים ותאנים, ו אגס & blackberry crostata (מתכונים דומים).

הוראות

1
תערובת הראשונה 4 מרכיבים בעבד.
2
הוסף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה coarsemeal.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
הסר את המכסה; כף 3 כפות מי קרח על תערובת. להחזיר את המכסה למעבד; באמצעות / כיבוי פונה, תערובת untildough צורות כדור, הוספת עוד מי קרח byteaspoonfuls אם יבש. שטחו את הבצק לדיסק; עטפו אותו בפלסטיק וצננו לפחות 20 minutes.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
תן לבצק להתרכך מעט בחדרטמפרטורה לפני היציאה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מתלה מיקום במרכז התנור;מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף הראשון 6 מרכיביםבקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף אגסים ותאנים; tossgently.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4
מגלגלים את הבצק על flouredparchiling קלות ל 14 אינץ ' מרובע או עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת קלף עם קרום מגולגל ללא מסגרת אפייה. תערובת אגס תל עם מיצים במרכז הקרום, משאיר 2-to3 אינץ ' גבול בצק רגיל. באמצעות סיוע parchmentas, לקפל את הבצק על הקצוות של אגס, קפלים קצוות וצובט לסדוק כל סדקים בבצק, ויצרו squareor עגול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מברשת קצוות קרום עם שמנת; מפזרים בנדיבות עם סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהוב, אגסים הם במכרז, ומיצים מבעבעים במהירות, מכסה את הקצוות קרום עם לסכל ifbrowning מהר מדי, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר crostata מהתנור; טפטוף 2tablespoons דבש מעל מילוי חם. סכין דק ארוך או מרית סביב הקצוות שלwarm crostata כדי לשחרר. Crostata מגניב עלגילה על תבנית אפייה עד זולתלחמם, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
העברה לצלחת.
10
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1קילוגרםמוצק אבל בשלים אגסים Anjou unjo uneeled (כ 4), cored, כל חתך לתוך 8 טריזיםמוצק אבל בשלים אגסים Anjou unjo uneeled (כ 4), cored, כל חתך לתוך 8 טריזים0חתיכות טופי הית' ברמלח גס כשרמלח גס כשר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.10 תאנים קלימירנה מיובשות אך לחות (על, נבעו, לרבעים10 תאנים קלימירנה מיובשות אך לחות (על, נבעו, לרבעים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקע (scant) הל קרקע (scant)0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון8שרימפס וורידיםשמנת מתוקה (לצחצוח)שמנת מתוקה (לצחצוח)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(או יותר) מי קרח(או יותר) מי קרח8שרימפס וורידיםסוכר גולמיסוכר גולמי1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה unbleachedקמח לכל מטרה unbleached1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ(1 1/2 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ