קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות6
מגזין

קרוסטיני עם אפרסקים וגבינה כחולה

קרוסטיני עם אפרסקים וגבינה כחולה
Crostini עם אפרסקים וגבינה כחולה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 36 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו באגט, חומץ בלסמי, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גבינה כחולה וריבת תאנים קרוסטיני, גבינה כחולה ותאנה קרוסטיני, ו קרוסטיני בקר וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת בגט פרוסות עם שמן זית; מניחים על תבנית אפייה. להתבשל עד קלוי ו פריך. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2
לזרוק אפרסקים בעדינות עם חומץ. קרוסטיני למעלה עם אפרסקים וגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
קרוסטיניקרוסטיני
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מפזרים פלפל, אם תרצה. מטגנים עד שהגבינה חמה, רכה, ומשחימים אותה קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
4
מיום טוב לפיקניק מאת ג 'רמי ג' קסון (ויליאם מורו, חותם של הארפר
5
Collins, 2005)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.