קרוסטיני עם טפנד טונה
קרוסטיני עם טפנד טונה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 36. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך משחה אנשובי, פטרוזיליה, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-27 דקות. נסו קרוסטיני עם טפנד טונה, טפנד עם קרוסטיני, ו קרוסטיני עם טפנד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מסננים את כל אבל כף שמן זית מן הטונה ולאחר מכן פתית את הדגים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מוסיפים את משחת האנשובי, קורנית, פטרוזיליה, גרידת לימון, שום ודופק כמה פעמים.
מוסיפים את מיץ הלימון, 3 כפות שמן זית, ואת mascarpone ולעבד עד כמעט חלקה.
מוסיף את הזיתים, צלפים, מלח, פלפל ודופק רק כדי לשלב.
מעבירים את התערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 1 שעה.
בינתיים, לחמם גז או גריל פחם או לחמם מראש את התנור ל 375 מעלות.
צחצח קלות את הלחם בצד אחד עם שמן זית. גריל את crostini משני הצדדים עד השחמה קלות או לארגן את הלחם על מחבת גיליון ואופים במשך 6 עד 8 דקות. אפשר להתקרר מעט.
תלולית טפנד על כל טוסט, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.