קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קרם אנגלייז

קרם אנגלייז
קרם אנגלייז עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם יש לכם סוכר, חלמונים ביצה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, קרם אנגלייז, ו קרם אנגלייז.

הוראות

1
מחממים חלב בסיר בינוני על חום בינוני רק עד בועות ואדים מופיעים (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
לטאטא יחד סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב מחומם לתערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. החזר תערובת לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 6 דקות או עד התערובת מעילים דק את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
יוצקים תערובת לקערה. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של תערובת, וצינה לפחות 4 שעות. (
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
תערובת יהיה להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר.) מערבבים בורבון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון