קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 10 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה וניל שעועית

קרם ברולה וניל שעועית
מתכון שעועית וניל קרם ברולה מוכן בסביבות 29 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמונים, סוכר, קצפת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.