קרם דה מנטה בראוניז
קרם דה מנטה בראוניז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 344 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם קקאו, ביצים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו קרם דה מנטה בראוניז, קרם דה מנטה בראוניז, ו קרם דה מנטה פאדג'בראוניז עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס משמנים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מערבבים בעזרת מערבל חשמלי חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים וניל, מערבבים היטב.
בקערה נפרדת משלבים קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה לתערובת חמאה. מקפלים פנימה שבבי נענע. כף לתבנית משומנת.
בזמן שהבראוניז נאפים, הכינו ציפוי.
שלבו חמאה, קקאו, סוכר קונדיטורים, וניל וחלב בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד להרטיב החומרים היבשים. מקציפים במהירות גבוהה עד להפצת עקביות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר בתבנית על רשת.
מורחים עם ציפוי שוקולד. למעלה עם מנטה מגולח דק.