קרם פילו אוכמניות-פטל
קרם פילו אוכמניות-פטל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1696 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילו, אוכמניות, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: קרם פילו אוכמניות-פטל, פרחים פילו אגס ופטל, ו עוגת פילו פטל עם זיגוג וניל.
הוראות
מילוי פשטידת חום, עמילן תירס וקליפה כתומה לרתיחה בסיר 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מערבבים בעדינות אוכמניות; להסיר מהחום.
מכסים סדינים פילו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש. מקפלים כל גיליון לאורך במחצית. סדר גיליונות בדפוס דיבר במחבת פיצה 12 אינץ 'או במחבת רול ג' לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', צחצוח כל רצועה עם חמאה כפי שהוא הוסיף וחופף הקצוות של הסדינים במרכז פאן.
תערובת פירות כפית על מרכז פילו, ויצרו מעגל 9 אינץ'. מקפלים כל גיליון של פילו מעל מילוי, פיתול וקיפול לפי הצורך ומשאיר 3 1/2 - עד 4 אינץ פתיחה במרכז.
אופים 25 עד 30 דקות או עד פילו הוא חום זהוב.
מגישים חמים או קרים עם גלידה.