קרם קוקוס קרמל עם קונקסה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קרם קוקוס קרמל עם אננס קונקסה. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, קונקסה אננס, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קונקסה אננס, קרמל אננס קרם קרמל עם גלידה Bananan, ו קרם קוקוס קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר ומים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 10 דקות). מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל ramekin במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס.
מניחים ביצים וחלבון ביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך מלח), ערבוב עד מעורבב היטב. מחלקים תערובת ביצה באופן שווה בין ramekins מוכן.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר ramekins מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, הפוך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחת.