אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל, מרק ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו, ו גאטאס די פטטה (תפוח אדמה "עוגה").
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים (אך לא סופגים מים).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
2
בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום. זיעה חום נמוך עד ארומטים רכים שקופים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מסננים את תפוחי האדמה, מניחים להתקרר כמה דקות, ואז עוברים דרך טחנת מזון או רייסר. לתפוחי האדמה מוסיפים את הבצל, השום, הפרמיג 'אנו, המורטדלה, הסטרצ' ינו, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם. אם יש צורך להרטיב את התערובת, מוסיפים את הביצה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מורטדלה
Parmigiano Reggiano
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מרדדים את הפסטה למצב הדק ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדין למלבנים בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ'. במרכז מחצית המלבנים מניחים כף זעומה מתערובת תפוחי האדמה. למעלה מלבנים מלאים עם מלבנים ללא מילוי ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מחממים את ראגו בולונז במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
8
מסננים ומוסיפים לתבנית עם הראגו.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את החמאה שנותרה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, מעליהן פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.