קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

קרמלה ריפיין די פאטאט אל ראגו: תפוח אדמה

קרמלה ריפיין די פאטאט אל ראגו: תפוח אדמה
אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל, מרק ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו, ו גאטאס די פטטה (תפוח אדמה "עוגה").

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים (אך לא סופגים מים).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום. זיעה חום נמוך עד ארומטים רכים שקופים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מסננים את תפוחי האדמה, מניחים להתקרר כמה דקות, ואז עוברים דרך טחנת מזון או רייסר. לתפוחי האדמה מוסיפים את הבצל, השום, הפרמיג 'אנו, המורטדלה, הסטרצ' ינו, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם. אם יש צורך להרטיב את התערובת, מוסיפים את הביצה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מורטדלהמורטדלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מרדדים את הפסטה למצב הדק ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדין למלבנים בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ'. במרכז מחצית המלבנים מניחים כף זעומה מתערובת תפוחי האדמה. למעלה מלבנים מלאים עם מלבנים ללא מילוי ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים את ראגו בולונז במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מסננים ומוסיפים לתבנית עם הראגו.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את החמאה שנותרה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, מעליהן פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
13
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
בסיר של 6 עד 8 ליטר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום ומזיעים על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים עגל, חזיר, בקר ופנצ ' טה ומערבבים לירקות. משחימים על אש גבוהה, מערבבים כדי שהבשר לא יידבק זה לזה. זה אמור לקחת 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מוסיפים עגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
18
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהוא מצטמצם לכלום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
19
מוסיפים את היין והברודו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 עד 21/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1kgsאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים, חתוכים ל -8 חלקים ומוחזקים במיםאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים, חתוכים ל -8 חלקים ומוחזקים במים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקר, קרקעבקר, קרקע11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיציםעגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיצים1גזר, מגורד וקצוץ דקגזר, מגורד וקצוץ דק4ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1ביצה, הוכהביצה, הוכה4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1שמיר טרי, מרוטשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמורטדלה חתוכה לקוביות דקמורטדלה חתוכה לקוביות דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו קצוץ דקאורגנו קצוץ דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנצ'טה, אדמה.פנצ'טה, אדמה.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרParmigiano-רג'יאנו, מגורד, ועוד עבור garnishing פסטהParmigiano-רג'יאנו, מגורד, ועוד עבור garnishing פסטה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר, אדמה.חזיר, אדמה.6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין קצוץ דקטימין קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגל, קרקעעגל, קרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף, בקר, עגל או ירקותמרק עוף, בקר, עגל או ירקות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטראצ'ינו, או טאלג' יוסטראצ'ינו, או טאלג' יו