סאנקוצ'ו דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sancocho דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 534 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-226 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אוזניים של תירס, מים, בשר חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו עוף קולומביאני SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני), ו Sancocho דה קולה (מרק קולומביאני זנב שור) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מניחים את עצמות החזיר, בשר, תירס, aliños, ו plantain ירוק.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 40 עד 45 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, yuca, מלח ופלפל וממשיכים לבשל במשך 30 דקות נוספות או עד yuca ותפוחי אדמה הם מכרז מזלג. מערבבים בכוסברה.לטעום ולהתאים את התיבול.
מגישים בקערות מרק גדולות, חלוקת חזיר וירקות באופן שווה.