קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קרספל Ai Piselli ו Parmigiano: קרפים עם אפונה

קרספל Ai Piselli ו Parmigiano: קרפים עם אפונה
קרספל Ai Piselli ו Parmigiano: קרפים עם אפונה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה טרי shucked, parmigiano-רג'יאנו, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק עם קרפים (קרספל en Brodo), קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio, ו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה. סדקי את הביצים מעל הקמח וקציפי אותן פנימה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים מלח ומקציפים בחלב, קצת בכל פעם, עד שכל החלב משולב. אפשר לבלילה לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' ולהוסיף את האפונה. מבשלים לאט מעל חום בינוני עד רך למדי, כ 15 דקות. אפשר לאפונה להתקרר. מערבבים את האפונה לתוך הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים מחבת 6 אינץ', ללא מקל עד חם מברשת עם שמן זית. להפחית את החום בינוני ויוצקים 1 1/2 עד 2 כפות הבלילה לתוך המחבת. מבשלים 20 עד 30 שניות, עד הזהב החיוור, ולאחר מכן להעיף. מבשלים בצד השני 20 שניות ולהסיר לצלחת. המשך את התהליך עד כל הבלילה כבר בשימוש, מניב בין 17 ו 19 קרספל. למלא כל קרספל עם 3 כפות של גבינת ריקוטה לקפל במחצית. המשך למלא קרספל עד שכולם מלאים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
חמאה בתחתית וכל הצדדים של 10 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפיית קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
להניח את קרספל מלא בשכבה חופפת בתבנית האפייה. מגררים את הפרמזן-רג ' יאנו מעל קרספה, מנקדים עם שאר החמאה ומניחים בתנור במשך 12 עד 15 דקות, עד שהצנרת חמה ופריכה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר ולהגיש חם, או לאפשר לנוח ולשרת בטמפרטורת החדר.