קרפ גבינת פלורנטין
גבינת פלורנטין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרם Crã ¶ , קרם Crã ¶ , ו בננה-פטל הכינים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/2 כוס קמח ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים ביצים, חמאה מומסת וחלב 1/2 כוס; להקציף עד מעורבב.
תרסיס מחבת 8 אינץ ' כבדה עם ספריי בישול; חום על חום בינוני.
יוצקים 2 כפות. הבלילה למחבת; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת עם הבלילה. לבשל 1 עד 2 דקות. או עד שתחתית ה "קרפ"תשחה קלות. הפעל מרית סביב קצה crpe כדי לשחרר ממחבת; להפוך קרפה. לבשל 1 דקות. או עד שתחתית ה "קרפ"תשחה קלות.
הסר ממחבת; להפריש. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 7 קרפים נוספים.
מחממים תנור ל 177°. להמס 1/4 כוס חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים בקמח שנותר. מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד שמפניה. מערבבים בהדרגה חלב שנותר עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מבשלים על אש בינונית נמוכה 2 עד 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פרמזן; מערבבים היטב.
מערבבים תרד וגבינה שוויצרית בקערה בינונית.
להוסיף 1 כוס רוטב גבינת שמנת; לערבב היטב. כפית על 1/4 תערובת תרד כוס במרכז כל crpe; להתגלגל.
מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם רוטב גבינת שמנת שנותר.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד מחומם דרך.