סנאפר צרוב על Succotash עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מרווה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו סנאפר עם Succotash, צדפות צרובות עם Succotash, ו הליבוט צרוב במחבת עם סוכות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
בצל
3
מוסיפים את שעועית לימה, תירס, שמנת, מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 7 דקות, עד השעועית והתירס רכים והתערובת התעבה מעט. מערבבים את המרווה והפטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
פטרוזיליה
פלפל
שעועית
קרם
תירס
מרווה
מלח
4
להבקיע את העור של הדג עם סכין קילוף חדה מבלי לחתוך את הבשר. מתבלים את צד הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים קלות עם הפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פפריקה
דגים
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת. לצרוב את צד הבשר עד השחמה היטב, על 3 עד 4 דקות. ואז להעיף ולצרוב עד העור הוא פריך, 2 עד 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.