רביולי ברוקולי אפוי
רביולי ברוקולי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, גבינת פקורינו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי עם ברוקולי ראב, עוף & ברוקולי Cannellonii או רביולי, ו רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe.
הוראות
חסמו את הבזיליקום במים רותחים למשך 20 שניות.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים; לסחוט יבש. במעבד מזון מיני, מחית את בזיליקום עם 1/2 כוס השמן. מתבלים במלח ומעבירים לקערה קטנה.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הברוקולי, 1/2 כוס מים והחמאה, מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד למכרז, 10 דקות.
בואו מגניב. לגרגר בגסות את הברוקולי במעבד מזון; להעביר לקערה. מערבבים את ריקוטה ו 1/4 כוס פקורינו ועונה עם מלח.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות מכונת פסטה, לגלגל את סדינים לזניה דרך ההגדרה הרזה ביותר.
חותכים את הסדינים לתוך 12 ריבועים 4 אינץ'. מבשלים את הריבועים במים עד מכרז, 2 דקות.
לנקז, לטפוח יבש ולשפשף עם שמן כדי למנוע דבק.
מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן.
מניחים 2 כפות גדושות של המילוי למרכז של כל כיכר פסטה. מקפלים את הריבועים למשולשים; מסדרים את המנה.
מפזרים 3 כפות של פקורינו.
אופים על המדף העליון במשך 10 דקות, עד הגבינה מתחילה חום.
טפטוף עם שמן בזיליקום ומגישים, עובר יותר גבינה ליד השולחן.