רביולי דלורית קל
רביולי דלורית קל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, עטיפות וונטון עגולות, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: קל Butternut סקווש רביולי w / שמן רוזמרין, רביולי דלורית, ו דלעת סקווש ורביולי מרווה.
הוראות
מקום מבושל סקווש לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים גבינת מסקרפונה, חלמון ביצה, וגבינת פרמזן 1/3 כוס, ערבוב עד המילוי משולב בצורה חלקה.
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה. להרטיב את קצה האצבע במים, ולהפעיל אותו לאורך כל הקצה החיצוני של עור וונטון כדי להרטיב.
מניחים על 1 כפית מילוי במרכז וונטון. מקפלים את wonton לשניים כדי ליצור צורה חצי ירח, ולחץ על הקצוות כדי לאטום. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו.
מניחים מחבת עמוקה מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בחמאה וציפורן unpeeled של שום. בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים קלות לרתיחה.
זרוק את רביולי מלא לתוך המים הרותחים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם צפים למעלה, על 2 דקות.
מסננים את רביולי, ולהעביר אותם למחבת. הפעל את החום מתחת למחבת עד בינוני גבוה, ומבשלים רק עד רביולי הם חדורים בטעם שום, על 2 או 3 דקות יותר.
מפזרים מרווה קצוצה, יותר פלפל שחור, וגבינת פרמזן נוספת לפי הטעם.