קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות22
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוזטי עם שאלוט ופנצ'טה

רוזטי עם שאלוט ופנצ'טה
רוסטי עם שאלוט ופנצ'טה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. 265 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פנצ'טה, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו אפונה עם Pancetan ו Shallots, פריטטה עם שאלוט ופנצ'טה, ו אפונה עם שאלוט ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף קצוץ pancetta ומבשל, ערבוב עד pancetta הוא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים בצלצלים קצוצים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
להעביר שאלוט ופנצ ' טה לקערה גדולה באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר שומן לכוס.
6
הוסף מספיק שמן כדי להוסיף עד כ 4 כפות גורל מוחלט. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
באמצעות החורים הגדולים ביותר על תפוחי אדמה פומפיה תיבת אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
8
מניחים תפוח אדמה מגורד במרכז מגבת תה נקי ומסובבים מגבת תה כדי לנקז נוזל מעל כיור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מעבירים לקערה עם פנצ ' טה ושאלוט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
להוסיף 1 1 1/2 כפיות הרים עלי טימין ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
לחסל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חום 1 כף שומן מעל חום בינוני, וכאשר מנצנץ להוסיף 1/2 של תערובת תפוחי אדמה למחבת. באמצעות מרית גומי, לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת ומבשלים עד הקצוות מתחילים להיראות חום, על 6 דקות. בזהירות להחליק roesti על צלחת ואז למקם צלחת אחרת על גבי. הפוך צלחות, ואז להחליק roesti בחזרה למחבת ולהמשיך לבשל עד פריך לחלוטין, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
העברה לצלחת גדולה ולשמור חם בתנור 93°. חזור עם שומן ותפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מפזרים רוזטי עם טימין ומגישים עם שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק