רוטב אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב אורז בר. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, לחם קוביות אינץ', מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אורז במסננת מתחת למים קרים, ולאחר מכן לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר. מבשלים, מכוסה, עד מכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מסננים אורז מסננת מגניב 10 דקות.
לחם טוסט במחבת אפייה רדודה גדולה באמצע התנור עד להתייבש, כ -30 דקות.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום מתון, ערבוב, עד פריך ולהעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה. מבשלים בצל בשומן שנותר במחבת, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים סלרי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים בצל וסלרי לבייקון ומערבבים פטרוזיליה, לחם, אורז ומלח ופלפל לפי הטעם.
העברת רוטב לחמאה 3-4 ליטר אפייה צלחת טפטוף עוף מרק על ההלבשה.
אופים רוטב, מכוסה, 20 דקות, ואז לחשוף ולאפות 20 דקות יותר, או עד הלחם הוא חום זהוב ההלבשה מחומם דרך.
* ההלבשה יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.* רוטב יכול להיות אפוי בעוד טורקיה עומדת לאחר צלייה.