המתכון המושרה החריף הארקטי עם סלסה ורדה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה מנות ראשונות יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו טימין, בצל, עור-על החריכה הארקטית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארקטיק צ'אר עם פטריות, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את שמן הזית, פלפל אדום כתוש, טימין, שום וגרידת לימון בקערה בינונית, ולאחר מכן לעסות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גרידת לימון
שמן זית
שום
טימין
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים מלח, ומניחים בצד כדי להשרות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
לשפשף את כל עשבי תיבול עודף כדי למנוע שריפה. מעיל מחבת בינונית עם שמן זית ולהביא חום גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את העור בצד של הדג למטה. להתנגד לדחף לנסות להזיז את הדגים. מבשלים 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן בעדינות לנער את המחבת כדי לאפשר לדגים unstick עצמו. בזהירות להעיף ולהמשיך לבשל עד רק מבושל דרך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עשבי תיבול
סוכר אדום גס
דגים
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מגישים עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
סלסה ורדה
5
מערבבים את החומץ, שמן זית, צנוברים, שמיר, פלפל אדום, מלח, שום, פטרוזיליה, קישואים ובצל בקערה בינונית. טעם ועונה עם יותר מלח, במידת צורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.