רוטב גורגונזולה
גשו לסופר וקנו קרם כבד, פטרוזיליה, גורגונזולה מתפורר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו רוטב גורגונזולה, חזיר ברוטב גורגונזולה, ו כרובית עם רוטב גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ואז ממשיכים להרתיח במהירות במשך 45 עד 50 דקות, עד מעובה כמו רוטב לבן, ערבוב מדי פעם.
את החום, להוסיף את Gorgonzola, פרמזן, מלח, פלפל, ופטרוזיליה.
לטאטא במהירות עד הגבינות להמיס ולהגיש חם. אם אתה חייב לחמם, לחמם את הרוטב על אש נמוכה עד נמס, ואז לטאטא במרץ עד הרוטב מגיע יחד.