קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות10
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב גורגונזולה

רוטב גורגונזולה
גשו לסופר וקנו קרם כבד, פטרוזיליה, גורגונזולה מתפורר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו רוטב גורגונזולה, חזיר ברוטב גורגונזולה, ו כרובית עם רוטב גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ואז ממשיכים להרתיח במהירות במשך 45 עד 50 דקות, עד מעובה כמו רוטב לבן, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
את החום, להוסיף את Gorgonzola, פרמזן, מלח, פלפל, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
לטאטא במהירות עד הגבינות להמיס ולהגיש חם. אם אתה חייב לחמם, לחמם את הרוטב על אש נמוכה עד נמס, ואז לטאטא במרץ עד הרוטב מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות