קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 5 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. . אם יש לך פטריות פורצ'יני, חמאה, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי בקומקום גדול מעל חום בינוני-גבוה. צוואר תרנגול הודו חום בשמן חם, כ 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך ולשחות, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
3
יוצקים את יין Marsala, ולקרצף ולהמיס את כל חתיכות בשר וירקות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להעלות את החום גבוה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מערבבים ב 2 ליטרים של מים קרים, עלה דפנה, שיני שום, ו 1/4 אונקיה מיובשים פטריות פורצ ' יני. להביא לרתיחה, ולהפוך את החום לנמוך. כמו מבשלים מלאי, לרפרף ולהשליך כל קצף שמגיע לפסגה. מכסים חלקית, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 4-5 שעות. מסננים החוצה מוצקים, ולהגדיר מרק בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
5
בקערה, לכסות 1/4 אונקיה מיובש פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים; לאפשר rehydrate במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
הסר פטריות ממים, וקוצצים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
מחממים 1/4 חמאת כוס בסיר גדול מעל חום בינוני, ופטריות חומות, כ -10 דקות. מערבבים קמח לתוך פטריות וחמאה, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לטאטא במרק, על 1/2 כוס בכל פעם, ולהעלות את החום בינוני גבוה; להביא רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים רוטב עד מופחת מעובה, על 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים שמנת, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות