בייקון, קרמיני וברי תפוחי אדמה
בייקון, קרמיני וברי תפוחי אדמה דורשים כשעה מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 444 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. אם יש לך פטריות בייבי פורטובלו, רצועות בייקון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 יאמרו שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייקון, קרמיני וברי תפוחי אדמה לשניים , קיש פטריות קרמיני, בייקון ושאלוט קיש ללא קרום , וברי פירה .
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה. לשפשף קליפות תפוחי אדמה בשמן; מפזרים מלח.
אופים ב-400 מעלות למשך 50-60 דקות או עד לריכוך.
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
חותכים 2-in. "X" בחלק העליון של תפוחי אדמה; להכניס פרוסות גבינה. מעל פטריות, בייקון ועירית.