רוטב ספגטי איטלקי ישן עם קציצות של סבתא דורש כ -8 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 מנות. רוטב זה מכיל 304 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתייה, פלפל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ספגטי איטלקי עם קציצות , רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות , והקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא .
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית בתחתית סיר גדול, ומטגנים את שיני השום 5 עד 8 דקות, עד להשחמה וריחנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים את שיני השום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מניחים את רגלי החזיר ועצמות צוואר החזיר בסיר ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהבשר והעצמות משחימים, כ-15 דקות.
מחזירים את שיני השום לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות ו-1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ויוצקים פנימה את רסק העגבניות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-3 שעות, תוך ערבוב מלמטה לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד שרגלי החזיר רכות והתערובת מתחילה להסמיך. מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והסודה לשתייה. ממשיכים לבשל בזמן שמכינים את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אפונה קליפה סגולה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
משרים את הלחם הקרוע עם 1 כוס מים בקערה. סוחטים עודפי מים מהלחם, ומניחים את הלחם בקערה גדולה עם 6 הביצים הטרופות, בשר חזיר טחון, בשר עגל טחון ובשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים היטב ויוצרים 24 קציצות בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים פנימה את השום הטחון והבזיליקום הטרי הקצוץ, נותנים להם להתבשל כדקה ואז מוסיפים את הקציצות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים אותם מכל הצדדים עד להשחמה, כ-15 דקות, עובדים במנות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימון
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים את כדורי הבשר השחומים, יחד עם השמן, השום והבזיליקום מהמחבת, תוך ערבוב קל כדי למנוע שבירתם.