רוטב ספגטי איטלקי ישן עם קציצות של סבתא דורש כ -8 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 מנות. רוטב זה מכיל 304 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתייה, פלפל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ספגטי איטלקי עם קציצות , רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות , והקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא .
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית בתחתית סיר גדול, ומטגנים את שיני השום 5 עד 8 דקות, עד להשחמה וריחנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים את שיני השום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מניחים את רגלי החזיר ועצמות צוואר החזיר בסיר ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהבשר והעצמות משחימים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מחזירים את שיני השום לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות ו-1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ויוצקים פנימה את רסק העגבניות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-3 שעות, תוך ערבוב מלמטה לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד שרגלי החזיר רכות והתערובת מתחילה להסמיך. מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והסודה לשתייה. ממשיכים לבשל בזמן שמכינים את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
משרים את הלחם הקרוע עם 1 כוס מים בקערה. סוחטים עודפי מים מהלחם, ומניחים את הלחם בקערה גדולה עם 6 הביצים הטרופות, בשר חזיר טחון, בשר עגל טחון ובשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים היטב ויוצרים 24 קציצות בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים פנימה את השום הטחון והבזיליקום הטרי הקצוץ, נותנים להם להתבשל כדקה ואז מוסיפים את הקציצות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים אותם מכל הצדדים עד להשחמה, כ-15 דקות, עובדים במנות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב פלפל לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את כדורי הבשר השחומים, יחד עם השמן, השום והבזיליקום מהמחבת, תוך ערבוב קל כדי למנוע שבירתם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הביצים הקשות השלמות, ומבשלים עוד כ-1 1/2 שעה, עד שהקציצות מבושלות, הרוטב סמיך וכל הטעמים מתערבבים.