קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות39
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב עגבניות של עשר דקות

רוטב עגבניות של עשר דקות
רוטב עגבניות של עשר דקות לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . תמורת 5.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש סטייקים ניו יורקיים, עלי בזיליקום, עגבניות משומרות ומלח כשר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כרוטב יקר. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . עם ציון ספונקולרי של 76% , מנה זו די טובה. מתכונים דומים: רוטב ג'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ערימות חצילים צלויים ועגבניות מורשת עם קולי בזיליקום ועגבניות , ובראוניז של 10 דקות .

הוראות

1
אמא שלי הייתה מכינה את הרוטב הזה, מטגנת פנימה צלעות חזיר משחימות לכמה דקות ומגישה אותן שוחות ברוטב. אני גם אוהבת להוסיף סטייק או שניים בשביל הכיף!
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
במחבת בינונית, חממו את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את פרוסות הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כ-2 דקות, לאחר מכן מוסיפים את העגבנייה הטרייה, הסוכר והאורגנו. מערבבים היטב ומוסיפים את העגבניות המשומרות. מבשלים עוד כמה דקות על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם. טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את עלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
5 סטייקים קטנים מניו יורק, עם עצם, אם רוצים5 סטייקים קטנים מניו יורק, עם עצם, אם רוצים
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
4
לאחר שהרוטב הסתיים בישול, בשלו את הסטייקים בשיטה המועדפת עליכם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מוסיפים את הסטייקים לרוטב החריף ומניחים לו לשבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות