קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רוטב פטריות לינגוויני & Oyster

רוטב פטריות לינגוויני & Oyster
רוטב פטריות לינגוויני & Oyster יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מערבבים מטגנים Maitake פטריות ובשר עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.בינתיים, במחבת© sautÃ, לחמם את שמן הזית על חום בינוני עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את השום ואת© sautà עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
3
הסר מהחום ולהוסיף ורמוט אדום מתוק. להחליף את המחבת על המבער, להוסיף את פטריות צדפות וחמאה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד מופחת בחצי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ורמוטורמוט
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
הסר מהחום ולשמור על חום.זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
5
ניקוז.
6
מוסיפים את הפסטה החמה לפטריות ומערבבים בעדינות על אש בינונית למשך 1 דקות כדי לצפות את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
הוסף את ארוגולה וזרוק במשך 30 שניות, או עד שנבל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מעבירים למנה חמה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת