קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

רולים של גולדן סהר

רולים של גולדן סהר
ניתן להכין את לחמניות הסהר הזהובות במתכון תוך כ-3 שעות ו-10 דקות . מנה אחת מכילה 184 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 16 סנט למנה , תקבלו לחם ל-20 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 1712 חובבי אוכל וטבחים. לכו לחנות וקנו שמרים, מים חמים, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון Spoonacular של 38% , המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו לחמניות סהר שקדים אוכמניות , עוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , וחומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים .

הוראות

1
להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים, שומן ו-2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
ערבבו פנימה את הקמח הנותר עד לקבלת תערובת חלקה. גרדו את הבצק מדפנות הקערה. לושו את הבצק, כסו אותו והניחו לו לתפוח במקום חמים עד להכפלת הנפח (בערך שעה וחצי).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לחמם את הבצק. לחלק אותו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מרדדים כל חצי לעיגול בקוטר 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
חותכים לפלחים של 10 עד 15.
8
גלגלו את הפלחים החל מהקצה הרחב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הגלילים כשהחוד כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעה).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אפו בחום של 205 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט) במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מרחו את החלקים העליונים בחמאה כשהם יוצאים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק