רום קוקוס ועוגות ליים
המתכון רום קוקוס ועוגות ליים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו עוגות ליים קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת ליים קוקוס, עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, ו עוגות קוקוס קי ליים עם קרם חמאה קי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F ומחבתות מאפין קו עם מצעים נייר.
בקערה בינונית, לנפות את קמח העוגה, סוכר מגורען, סודה לשתייה ומלח.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את השמן, חלב חמאה, חלב קוקוס, וניל וביצים.
מערבבים עד שכל החומרים משולבים באופן מלא, על 1 דקה. לאט מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים רק עד שכל החומרים בקושי משולבים. מקפלים פנימה את הקוקוס הקרוע. למלא את ספינות כשלושה רבעים של הדרך מלאה ואופים, 17 עד 19 דקות.
תן את הקאפקייקס להתקרר מעט לפני הסרת אותם מן המחבת והעברה מתלה קירור.
עבור קרם סיד: בקערה של מערבל חשמלי, להכות את החמאה וסוכר מגורען עד אור ורך. לאט להוסיף את הביצים והחלמונים, ולאחר מכן להכות עד בשילוב.
מוסיפים את מיץ הלימון. התערובת תיראה מקושטת. אל תפחד, זה יהיה להחליק כמו החמאה נמסה כאשר אתה מבשל את התערובת.
בסיר נירוסטה, לבשל את התערובת על אש נמוכה עד שהוא מחליק החוצה. להגדיל את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה, 10 עד 12 דקות. אל תתנו לו לרתוח.
הסר את הקרד מן החום ומערבבים את גרידת הסיד.
שים את הקרד בקערה נקייה לעטוף אותו בחוזקה.
מניחים במקרר עד מגניב, על 1 שעה.
עבור הציפוי: בקערה ערבוב חשמלי עם מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד רך וחיוור בצבע.
מוסיפים את אבקת הסוכר בהדרגה להכות עד בשילוב מלא.
הוסף אבקת סוכר או רום קוקוס כדי להתאים את העקביות של הציפוי.
ליבה את מרכז הקאפקייקס, למלא עם קרם סיד וכפור עם ציפוי רום קוקוס.