ריבועי ג'ינג'ר עם קרם דבש מסקרפונה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 449 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, זנגביל טחון, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ו ריבועי זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת לימון.
הוראות
מקציפים גבינת מסקרפונה, דבש ומיץ לימון בקערה קטנה כדי להתמזג. כיסוי; צמרמורת עד מוכן לשרת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לשמור מקורר.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה.
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב; להקציף ג ' ינג ' ר מגובש.
לטאטא שמן, מולסה, וסוכר חום בקערה גדולה כדי להתמזג; לטאטא ביצה קליפת לימון. בהדרגה לטאטא מרכיבים יבשים, ולאחר מכן מים רותחים.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגה מגניבה 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין; כיסוי ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
חותכים עוגה לריבועים; לנפות אבקת סוכר מעל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ציפוי.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.