ניתן להכין את המתכון ריגטוני עם חצילים, פטריות וגבינת עיזים בערך 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 540 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם חצילים, מלח, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריגטוני עם גבינת עיזים, נקניק וגבינת עיזים ריגטוני, ו ריגטוני עם דלעת קלויה וגבינת עיזים.
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
קולים בצל ושום עד שהם רכים ושקופים, כ -5 דקות. הגדל את החום לבינוני גבוה. מערבבים פנימה פטריות, ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -5 דקות. מערבבים את החצילים, ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, מרק העוף והזיתים. מתבלים בפתיתי טימין, מלח ופלפל אדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 30 דקות, או עד שהחציל רך. זורקים עם פסטה וגבינת עיזים.