ריזוטו גבינה פארו ועגבניה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה פארו ועגבניה ריזוטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 454 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עגבניות, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו פארו וכרובית גביני, עגבניות מיובשות שמש וריזוטו תירס פארו, ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את פארו ומערבבים עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 דקות. מנמיכים את החום עד בינוני.
מוסיפים 1 כוס המים ומבשלים, ערבוב, עד נספג. חזור עם המים הנותרים, הוספת 1 כוס בכל פעם ערבוב כל הזמן עד פארו הוא רק רך מושעה ברוטב שמנת, 30 דקות בסך הכל.
מערבבים את העגבניות לתוך הריזוטו ומביאים לרתיחה מעל חום מתון. את החום, מערבבים את הנותרים 1 כף שמן זית ואת הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים חם.