ריזוטו דלעת חמאה דורש בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 779 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 2.11 דולר למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרת 6. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל אנצו צ'ילי טחון, אגוז מוסקט טחון, מים ודלעת חמאה. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 56% . נסו ריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנקטן ומרווה , ריזוטו דלעת חמאה אגוז מוסקט ורוזמרין וריזוטו דלעת חמאה עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-450 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את הדלעת, 2 כפות שמן, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספה. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.)
מוסיפים את החמאה, פלפל הצ'ילי, אגוז המוסקט והדלעת; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)