ריזוטו ללא גלוטן
ריזוטו ללא גלוטן עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין, ריזוטו ארוחת בוקר קל קינמון וצימוקים (חלב ללא, ללא גלוטן, טבעוני), ו ריזוטו ללא גלוטן.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי 4 ליטר על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז; להפחית את החום בינוני.
מוסיפים יין לתערובת בצל במחבת; מבשלים עד שהנוזל מתאדה. מערבבים באורז. קוק נחשף על חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים.
מערבבים מרק ומים; יוצקים תערובת 1/2 כוס מרק על אורז. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג. חזור עם תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד אורז רך וקרם.
מפזרים גבינה, פלפל ופטרוזיליה.