קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

ריזוטו פירות ים לימון

ריזוטו פירות ים לימון
ריזוטו פירות ים לימון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, אפונה שלג, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים הקלה ביותר אי פעם.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים כרישה ושום עד רך, על 5 דקות. מערבבים את האורז, ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים 1 1/2 כוסות של מרק עוף, ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, שנחשף במשך 5 דקות, ממשיך ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את מרק העוף הנותרים ויין, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים כ 5 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הצדפות, שרימפס, אפונה ופלפל אדום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל הנותר הוא כמעט נספג, ופירות הים מבושל, על 5 דקות. כאשר האורז הוא רק רך ומעט שמנת, העונה עם גבינת פרמזן, בזיליקום, מיץ לימון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך